Co je to Lyofilizace?…
Lyofilizace neboli sušení mrazem je proces, kdy dochází k vysušení přirozeně obsažené vody v produktu za extrémně nízké teploty a tlaku. Hlavní výhodou je zachování důležitých vitamínů a minerálů, tvaru, barvy i chuti mrazem sušené suroviny. Ovoce sušené tradičně přichází o velkou dávku vitamínů A a C, které se teplem ničí, při lyofilizaci však zůstávají zachovány stejně jako vláknina a antioxidanty.
VÝHODY LYOFILIZOVANÝCH POTRAVIN
Co je LyoFresh?
LyoFresh je forma vybraného ovoce a zeleniny, kterou přeměňujeme na praktické instantní smoothies. Každá porce obsahuje asi 100 kalorií a má stejné výživové hodnoty jako tři z pěti doporučené denní dávky čerstvé ovoce a zeleniny.
Jak to funguje?
Jednoduše rozmixujete směs ve vodě nebo ve svém oblíbeném mléce a získáte rychlou a zdravou dávku energie, ať jste kdekoli. Čerstvé smoothies si připravíte pouhým rozmícháním do 1 minuty.